Україна і світ

Віталій Козловський вперше показав обличчя сина в новому кліпі


Співак Віталій Козловський вперше показав обличчя свого сина Оскара. Це сталося в кліпі на трек Сину, який артист хотів випустити, коли малюку виповнилося пів року. Проте, вихід музичного відео довелося відкласти.

Віталій Козловський вперше показав обличчя сина

Козловський пояснив, що не встиг завершити роботу вчасно через переведення по службі та відʼїзд. Тож вирішив презентувати кліп у символічну дату, коли Оскар святкує сім місяців від дня народження.

– Коли Оскар буде дорослим, коли у нього будуть свої діти, він зможе переглядати це відео і завжди пам’ятати, який він був маленький, якими були ми поряд з ним, скільки тепла і любові було навколо, – зазначив батько.

Син у Віталія Козловського народився у лютому 2024 року. Артист був на пологах, але показувати обличчя малюка не квапився. У новому музичному відео можна побачити залаштунки сімейної фотосесії.

Реакція мережі на кліп Віталія Козловського Сину

В коментарях перші слухачі не лише оцінили нову роботу співака, а й сказали, на кого схожий маленький Оскар. Однією з перших відреагувала на відео акторка Наталка Денисенко, яка назвала хлопчика янголятком.

  • Оскар – копія матусі! В народі кажуть, буде щасливий. Дай Боже!
  • Які гарнюні!
  • Оскар схожий на Віталія. У вас дуже красивий хлопчик та вітаю Оскара з сімома місяцями!
  • Хай здоровенький росте, щастя і миру!
  • Синочок як картинка. Пісня – вогонь!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якось Віталій Козловський розповідав, яка з його композицій подобається сину. Виявилося, що це Мала, танцюй.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 09:52:32