Україна і світ

Сам доначу і вас запрошую: Олександр Педан став другом ДШВ


Український громадський діяч, телеведучий, Пан Суддя у проєкті Хто зверху? на Новому каналі Олександр Педан долучився до зіркової спільноти ДШВ та розповів, як підтримати наших військових.

Олександр Педан став другом ДШВ

Телеведучий радить українцям почати новий робочий тиждень з донату на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ. А зробити це можна через платформу Друзі ДШВ. На сайті ви можете підтримати донатом як окрему бригаду, так і військо загалом.

– Понеділок – день донатів. Сам доначу і вас запрошую. Сьогодні я вам пропоную підтримати Десантно-штурмові війська України, і взагалі стати другом ДШВ. Є платформа Друзі ДШВ, де ви можете підтримати як Десантно-штурмові війська загалом, так і конкретну бригаду. Також можете оформити підписку – щомісячний донат списуватиметься з вашої картки, – розповів Педан у сториз в Instagram.

Олександр нагадав, що на сайті Друзі ДШВ можна оформити підписку на автоматичні щомісячні донати. Тоді з вашого рахунку списуватиметься сума, яку ви оберете. Для найактивніших донатерів передбачені подарунки, подяки від військових.

– Я вам пропоную стати другом ДШВ і підписатися на щомісячний донат Десантно-штурмовим військам, – додав Педан.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно до спільноти друзів ДШВ приєднався Петро Дем’янчук, ведучий Фактів ICTV і телемарафону Єдині новини. Він наголосив, що перемога України у війні з РФ залежить від кожного з нас.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 15:00:05