Україна і світ

Гурченко відмовила: Навроцька згадала, як думала переїхати до Москви


Українська дизайнерка та стилістка Ольга Навроцька зізналася, що свого часу ледь не переїхала жити до Москви. До таких роздумів її спонукала робота, та, на щастя, так і не склалося.

Ольга Навроцька про плани переїхати в Москву

Дизайнерка розповіла, що думала про це до 2013 року, оскільки більшість її клієнтів зі сфери шоу-бізнесу жили саме в російській столиці.

Відмовила від цієї ідеї Ольгу акторка Людмила Гурченко, з якою стилістка товаришувала. Гурченко була категорично проти.

–  У Києві в тебе своя атмосфера, свої друзі, Київ – таке місто яке надихає та підтримує, а Москва тебе просто почне топтати. Ти – королева, а там тебе почнуть топтати зовсім не королеви, і ти до цього не готова, – пригадала Навроцька слова Гурченко.

Ольга вважає, що самі обставини її життя склалися таким чином, що вбереги її  від переїзду. Проте, зараз усвідомлює наскільки вона змінилася, адже була геть іншою людиною, про що говорить відкрито.

– Я була меншовартою малороскою з усіма наслідками, які з цього витікали. Я нічого не знала, не розуміла про глибину цієї країни, про її коріння, – визнає стилістка.

Шлях Ольги Навроцької до самоідентифікації

Точкою ж неповернення до колишніх думок для Навроцької став 2013 рік, коли на Майдані силовики жорстоко розігнали мирний студентський протест. Стосунки з вокалістом гурту ТНМК Олегом “Фаготом” Михайлютою лише посилили процес самоідентифікації дизайнерки.

– Він у нас носій української ідеї. Він почав мене потроху трансформувати саме інформаційно, не насильно, а просто розповідав про те, чого я не знала. Воно у мене так складалося й у 2013 році розквітло, – зазначила Ольга Навроцька.

Дизайнерка додала, що 2013 року з нею відбувся ряд особистісних трансформацій, під час яких з її життя пішли люди, що зараз могли б її розчарувати своєю думкою щодо війни. Остаточно з такими знайомими Ольга Навроцька розпрощалася ще під час Революції Гідності.

До слова, Олег Михайлюта якось казав, за яких умов ТНМК виступив би в Москві. Музикант заявив, що це станеться, якщо на спаленій Спаській башті стоятиме український прапор, а гурт заїде на Червону площу на танку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з інтервʼю

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 14:33:28