Україна і світ

Нацвідбір на Євробачення 2025: відкрито прийом заявок і озвучено умови


В Україні відкрили прийом заяв на участь у Нацвідборі на Євробачення 2025. У артистів і музичних колективів є час до середини листопада.

Нацвідбір на Євробачення 2025: відкрито приймання заявок

Про це повідомляють на сторінці Суспільного в Instagram. Пояснила ключові моменти подання заявок співачка Тіна Кароль, яка є продюсером Нацвідбору на Євробачення 2025.

За словами артистки, талановиті українці мають час заявити про своє бажання брати участь у Нацвідборі на Євробачення 2025 до 10 листопада цього року – майже вісім тижнів.

Далеко не всі пісні підійдуть для участі в Нацвідборі – є низка вимог.

– Експериментуйте! Ви також можете подати одну пісню в різних варіантах. Але є важливі критерії відбору: це мають бути оригінальні авторські пісні. Треки, створені на основі інших композицій, – не приймаються. Народні пісні – не приймаються. Пісні, які вже були опубліковані, навіть якщо це всього 10 секунд, – не приймаються, – підсумувала зірка.

До лонгліста увійдуть 20 виконавців, уже після слухання до 20 грудня буде заповнено список фіналістів – до нього увійде до дев’яти музикантів або гуртів.

Десятого кандидата оберуть з учасників лонглиста за допомогою онлайн-голосування. Повний список фіналістів стане відомим до 17 січня 2025 року.

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2025 відбудеться в лютому наступного року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наприкінці літа стало відомо, де і коли відбудеться Євробачення 2025. Очікується, що виступати учасники будуть у швейцарському місті Базель, і шоу триватиме з 13 по 17 травня.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 14:14:19