Україна і світ

Назріває скандал: Майлі Сайрус звинувачують у плагіаті Бруно Марса


На співачку Майлі Сайрус подали до суду за порушення авторських прав – її звинувачують у копіюванні пісні Бруно Марса, а за свій трек вона отримала премію Греммі. Робота Flowers нібито має багато спільного з хітом Бруно 2012 року.

Майлі Сайрус звинувачують у плагіаті

На артистку подала до суду інвестиційна компанія Tempo Music Investments – представники стверджують, що пісня Сайрус 2023 року під назвою Flowers дуже схожа на роботу Бруно When I Was Your Man.

Tempo Music Investments володіє часткою авторських прав на пісню Бруно – у документах обвинувачення зазначено, що приспів, гармонія, мелодія, акордові прогресії та текст пісні співачки були навмисно взяті з хіта Марса.

Нагадуємо, що Майлі Сайрус виборола премію Греммі 2024 – її пісня Flowers стала найкращою платівкою року і найкращим сольним поп-виконанням, обійшовши Тейлор Свіфт і Біллі Айліш.

Фанати припускають, що вдала пісня артистки написана про її колишнього чоловіка Ліама Гемсворта, з яким вона була одружена у 2018-2020 роках.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Музичні виконавці впливають не тільки на розважальну індустрію, а й на політичні аспекти – нещодавно Дональд Трамп заявив про ненависть до Тейлор Свіфт. Річ у тім, що поп-зірка голосуватиме на президентських виборах за головного конкурента політика.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 09:12:37