Україна і світ

Будую інше життя: Волошин зізнався, чим буде займатися за кордоном


Блогер Олександр Волошин, який виїхав з України під час війни, зізнався, в якій країні зараз перебуває та чим планує займатися за кордоном.

Чим Волошин займатиметься за кордоном

У сториз в Instagram Олександр показав фото документів, які подав для проживання в Європі. Блогер зізнався, що наразі перебуває в Іспанії, однак назву міста він не назвав. Волошин заявив, що “будує інше життя, але при цьому не забуває про свій дім”.

За кордоном Олександр планує займатися підприємницькою діяльністю. Він відкриває ФОП в Іспанії і сплачуватиме там податки.

Зараз дивляться
Олександр Волошин

Фото: Олександр Волошин/Instagram

Волошин припустив, що повернеться в Україну лише в тому випадку, якщо “прийде лідер, який почне змінювати систему”. Однак майбутні діти блогера, за його словами, житимуть в Європі або Америці.

– Я не бачу своїх дітей в Україні. Я відкриваю ФОП в Іспанії, буду платити тут 20% податків і буду робити це з кайфом, бо знаю і бачу, куди вони йдуть. Якщо прийде лідер, який реально почне змінювати систему, – я думаю, що повернуся і допоможу, чим зможу, але при цьому мої діти будуть жити в Європі або в Америці, – написав блогер.

Нагадаємо, наприкінці серпня Олександр Волошин підтвердив, що виїхав з України. За словами блогера, на це його підштовхнула низка подій. Зокрема, він заявляв про побиття свого охоронця та виявлені в машині засоби для прослуховування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Волошин зіткнувся з хвилею хейту за висловлювання після ракетного удару РФ по Охматдиту 8 липня. Він тоді сказав, що Україна “не вивозить цю війну” і треба “зіграти за їхніми правилами”, натякаючи на переговори з агресором.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 13:23:26