Україна і світ

Більше не секрет: загадкова Клавдія Петрівна відкрила обличчя на своєму концерті


Загадкова співачка Клавдія Петрівна нарешті зняла маску і розкрила свою особистість. Артисткою виявилася Соломія Опришко.

Клавдія Петрівна показала своє обличчя

Під час свого першого великого сольного концерту в Палаці спорту, що відбувся 30 серпня, загадкова співачка вирішила відкритися публіці. Під маскою Клавдії Петрівни ховалася студентка музичного коледжу Соломія Опришко. Утім, багато хто і так здогадувався про це.

@alexssies Клавдія Петрівна зняла капелюх на своєму першому сольному концерті в Палаці Спорту, залишаючи глядачів у захваті від своєї щирості та відкритості @Klavdia Petrivna ????????#клавдіяпетрівна #палацспорту #сольнийконцерт #клавдіяпетрівна???????????????????????? ♬ оригінальний звук – alexssies

Зараз дивляться

До речі, сама Клавдія не стала говорити свого справжнього імені, вона лише з’явилася перед публікою без капелюха і без масок, але постала в окулярах. Попри це, у фанів не залишилося сумнівів, що під загадковим образом ховалася Соломія.

Варто зазначити, що до цього Клавдія Петрівна презентувала кліп із гуртом Tvorchi. Уже в ньому вона з’явилася без свого загадкового образу, а тому її обличчя можна було добре роздивитися.

А в кліпі на пісню Їде дах з Машею Кондратенко, знялася і сама Соломія. Схоже, співачка вирішила відмовитися від таємничого образу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, у якому амплуа вона виступатиме далі та чи назве сама своє ім’я – покаже час.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-31 11:03:02