Україна і світ

Привіт із 90-х: Полякова у новому синглі використала семпл з хіта Білик


Співачка Оля Полякова презентувала сингл Білий налив. Музику та слова для треку написала артистка Tayanna. У пісні також можна почути семпл з хіта 1990-х.

Одночасно з новою композицією Полякова випустила кліп до неї.

Оля Полякова представила пісню Білий налив

Цей трек став першим досвідом співпраці Суперблондинки та Тетяни Решетняк, яка виступає під творчим псевдонімом Tayanna. Лірична героїня композиції Білий налив співає про почуття, що згасають.

Зараз дивляться

У новій пісні Полякової можна почути семпл з треку Ірини Білик Так просто, записаного у 1996 році. Оля особисто попрохала у попдіви дозволу використати фрагмент з легендарного хіта.

Музичне відео на пісню Білий налив знімали під Києвом. Режисер Дмитро Шмурак раніше вже працював з Поляковою над іншими кліпами, серед яких Эй, секундочку та Королева ночі.

У новій пісні Оля Полякова звучить незвично для себе. Відомо, що вона із Tayanna записала ще один трек. На нього вже також відзнятий кліп. Локацією для музичного відео обрали острів Капрі. Інші подробиці поки не розкривають.

Реакція мережі на Білий налив

Перші слухачі вже встигли оцінити нову композицію. Більшість вважає, що це – новий хіт.

  • Ну, це точно найкраща пісня Олі. Просто розрив!
  • Суперпісня. Продовжуй в тому ж дусі.
  • Гарна пісня, якраз на останній день літа, аж настрій підіймає, що хочеться танцювати та веселитися. Дякую вам, Олю Полякова, за таку чудову, ніжну та гарну пісню.
  • Олю, це хіт! Вітання з Херсона!
  • А місяць і зорі… Цей трек на повторі!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, у своїй творчості Оля Полякова нерідко стикається і з критикою. Нещодавно їй дорікнули за концерти під час війни.  Співачка різко відреагувала на такі зауваження, нагадавши, що концерти під сиренами не назвеш безтурботними розвагами.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 11:26:16