Україна і світ

Справжня пригода: Оля Полякова розповіла про конфуз дорогою додому


Співачка Оля Полякова розповіла про казус, який стався з нею дорогою додому. Артистка вирушала з Польщі до Києва потягом, і у вагон вона застрибнула без речей.

Оля Полякова розповіла про конфуз дорогою додому

Так, в Instagram артистка опублікувала відео, де поділилася подробицями своїх пригод.

Зараз дивляться

– Я щойно просто встрибнула в поїзд, який іде на Київ із Варшави, а мої речі залишилися на пероні. Учора я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, і переплутала час, – почала свою історію Оля.

Співачка додала, що після запізнення на переліт, вона знову купувала квитки на літак і успішно дісталася Варшави. Однак дорогою на вокзал, зірка опиняється в заторі через ДТП на дорозі. Артистка хотіла сісти в таксі перед нею, та дівчина з України не дозволила їй сісти в авто.

– І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в поїзд. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну, – зазначила Оля.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Іноді пригоди мають свої негативні наслідки – приміром, діджей культового метал-гурту Slipknot Сід Вілсон зазнав опіків обличчя та рук під час спроби розпалити багаття. Сам же музикант із лікарні заявив, що його стан стабільний.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 09:04:44