Львівський портал

На Львівщині викрили крадіїв дизпалива з нафтобази

Двоє жителів Бродівського району намагалися викрасти 430 літрів дизельного пального з нафтобази в Золочівському районі Львівської області. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

За даними відомства, зловмисники віком 38 та 54 роки склали план заволодіння дизельним пальним з нафтобази, розташованої у Золочівському районі.

Для перевезення викраденого пального вони приготували автомобіль-фургон, у який помістили пластикові каністри, а також пристрій для викачування дизеля з цистерни.

24 серпня, близько о 10:00 фігуранти під’їхали фургоном до паркану нафтобази та, діючи згідно з планом, перекачали з цистерни у каністри 430 літрів дизпалива.

Проте, далеко втекти з викраденим чоловікам не вдалось, оскільки їх помітили працівники нафтобази, які й повідомили про подію у поліцію. Правоохоронці затримали зловмисників.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-26 11:16:08