Україна і світ

У синьо-жовтих кольорах прапора наш нелегкий шлях до незалежності – Зеленський

Фото: Офіс президента

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного прапора президент Володимир Зеленський звернувся до всіх, хто стоїть на захисті України та відчуває Україну своїм власним домом.

Звернення Зеленського у День Державного прапора

За його словами, синьо-жовті кольори державного прапора ведуть і об’єднують українців крізь століття. В цих кольорах увесь шлях боротьби нашого народу за незалежність, шлях, який ніколи не був легким.

Глава держави зауважив, що у нинішній російсько-українській війни ми виборюємо для себе право на справедливість, на свою безпеку, на свою власну державу.

Зараз дивляться

– І на те, що злочинці, які прийшли зруйнувати Україну, які принесли руїни саме в наш дім, точно матимуть руїни в себе вдома… Ми живемо у визначальний час для України. Ми захищаємо незалежність і захистимо. Ми витискаємо окупанта і не даємо спокою його триколорам, – наголосив президент.

Володимир Зеленський зауважив, що після війни ми маємо обов’язково відбудувати Україну, щоб наш національний прапор майорів так, як ми на це заслуговуємо – над гордою землею, посеред вільного і безпечного європейського життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Слава усім, хто воює і працює заради України! Вічна вдячність усім героям різних часів, які боролись заради України. Слава Україні! – рішуче заявив очільник держави.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 09:48:49