Україна і світ

Мені пощастило: Метт Деймон відреагував на проблеми Бена Аффлека з Джей Ло Актор Метт Деймон висловив співчуття своєму другові та колезі Бену Аффлеку через надмірну увагу преси. 15 Серпня, 16:15


Актор Метт Деймон висловив співчуття своєму другові та колезі Бену Аффлеку через надмірну увагу преси. Річ у тім, що розлучення Бена з Дженніфер Лопес активно обговорюють останніми місяцями.

Метт Деймон відреагував на проблеми Бена Аффлека

Так, у нещодавньому подкасті RadioTimes Деймон порівняв своє життя з життям Бена – вони обидва стали успішними акторами, але відмінність між ними криється у коханні та сім’ї.

Метт торкнувся теми популярності та слави – йому пощастило одружитися з дівчиною, яка ніколи не мала стосунку до індустрії розваг, що зробило її частково непомітною для ЗМІ та папараці.

Зараз дивляться

– Це дуже допомогло мені. 25 років тому культура журналів пліток була величезною, але вони ігнорували мене. Я не був захопливою історією – хлопець, який одружений, це нудно! Скандал і секс – ось заради чого люди читали журнали, – заявив актор.

Відомо, що зірка кіно у шлюбі з Лучаною Баррозо й вони разом виховують трьох дітей.

Деймон також згадав свого приятеля Бена, який упродовж свого життя привертав до себе увагу гучними скандалами та стосунками із зірками – Дженніфер Лопес, Дженніфер Гарнер та Аною де Армас.

– Мені дуже пощастило. Особливо, коли я дивлюся на Бена. У нас багато в чому паралельні кар’єри, але я не можу уявити, як можна жити під такою пильною увагою 25 років, – підсумував Метт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек більше не розмовляють одне з одним на тлі розлучення. Пара вирішує свої питання через представників.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 16:23:04