Україна і світ

На концерті Alyona Alyona “задонатили” для ЗСУ фальшиві гривні – реакція артистки Реп-виконавиця Alyona Alyona розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею на концерті у нідерландському місті Венло. 15 Серпня, 11:02


Українська реп-виконавиця Alyona Alyona повідомила, що її обдурили на концерті у нідерландському місті Венло. Хтось із українців передав на збір артистки 7 тис. грн, однак гроші виявилися фальшивими.

На концерті Alyona Alyona “задонатили” фальшиві гривні

Реп-виконавиця відкрила збір для 95 десантно-штурмової бригади ЗСУ на 2 мобільні РЕБ для встановлення на тягачі. Ціль – 148 тис. грн.

Під час концерту Alyona Alyona у місті Венло (Нідерланди), куди прийшло близько 500 українців, молодь задонатила на ЗСУ 7 тис. грн. Спершу артистка дуже зраділа цьому, однак потім виявилося, що всі купюри у 1 000 грн є фальшивими.

Зараз дивляться

– Хтось під сценою дав в руки моїй бек-вокалістці Вероніці жменю тисяч гривень і попросив передати, як донат на допомогу ЗСУ. Ми дуже всі зраділи, бо якраз в мене триває збір і було дуже приємно за людську небайдужість. Проте, коли я виклала про це сториз і поділилась своєю радістю, один з українців, який там був, написав, що це несправжні гривні. Тоді я дістала цю жменю гривень, розгорнула її і, виявилось, що це дійсно сувеніри, – розповіла Alyona Alyona.

Виконавиця обурилася, що деякі українці за кордоном дозволяються собі такі жарти, тоді як українські захисники на передовій потребують допомоги. За словами Alyona Alyona, ці сувернірні гривні їй доведеться замінити на гроші з власної кишені.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Я дуже всіх вас прошу задонатити на мій збір. Ті 7 тис. грн я покладу з власної кишені. Це взагалі не проблема. Але я вірю в доброту та щирість наших українських людей. Будь ласка, не підведіть! – додала реперка.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 11:14:08