Україна і світ

Міноборони України та Офіс Генерального інспектора США спільно працюють над підвищенням ефективності внутрішнього аудиту

Заступник Міністра оборони України Юрій Джигир та керівники Служби внутрішнього аудиту та Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції Міноборони обговорили з представниками Офісу Генерального інспектора Міноборони США питання удосконалення діяльності структурних підрозділів під час внутрішнього аудиту та антикорупційних заходів.

Про це повідомило 12 серпня Міністерство оборони України.

Головною темою зустрічі стало запровадження конкретних заходів щодо підвищення ефективності використання міжнародної військової допомоги для забезпечення необхідних спроможностей Збройних сил України, а також заходи з попередження і запобігання корупційним ризикам.

Також обговорювалося питання збільшення ефективності Служби внутрішнього аудиту Міноборони шляхом забезпечення її взаємодії з аналогічними підрозділами країн НАТО, зокрема з Офісом Генерального інспектора Міноборони США.

Як повідомляла АрміяInform, Міністерство оборони України опублікувало наказ про порядок організації роботи з рапортами військовослужбовців у системі МОУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-12 18:54:33