Україна і світ

Задуми РФ та доповідь Сирського про ключові напрямки на фронті: Зеленський провів Ставку

Фото: Офіс президента

Під час засідання Ставки Верховного головнокомандувача обговорювались дії українських захисників на напрямках, звідки РФ завдавала ударів по Україні.

Про це ввечері 9 серпня повідомив президент Володимир Зеленський.

Доповідь Сирського

За словами глави держави, засідання Ставки розпочалось із заслуховування доповіді головкома ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на всіх ключових напрямках: південь, Курахове, Покровськ, Торецьк, Часів Яр, Луганщина та Харківщина.

Зараз дивляться

Також президент Зеленський сказав, що обговорювались і оборонні дії України на “напрямках, звідки Росія завдавала ударів по українській території”.

Ставка: доповіді ПС ЗСУ, МВС, СЗР, СБУ

– Доповідь командувача Повітряних сил Миколи Олещука. Рішенням Ставки затвердили план наступних дій із посилення нашої системи ППО для захисту людей, критичної інфраструктури та військових об’єктів, – повідомив він.

Також виступав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, який доповів про комплексний захист шкіл у співпраці з місцевою владою, громадами та усі безпекові аспекти підготовки до навчального року.

Голова Служби зовнішньої розвідки Олег Іващенко також доповів про “чергові терористичні задуми Росії”.

– Ми все це бачимо й будемо готові, – прокоментував президент.

Насамкінець, була, як заявив Зеленський, важлива доповідь голови СБУ Василя Малюка. Обговорювались спеціальні далекобійні операції бійців Служби, що президент назвав “дуже результативним”.

Нагадаємо, як зранку в п’ятницю повідомили у розвідці Міноборони Великої Британії, сухопутні сили РФ продовжують вести наступальні операції на багатьох ділянках фронту на території України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 19:00:09