Україна і світ

ЗСУ б’ють по ворогу, що зайшов в район Прогресу на Донеччині, ситуація напружена – ОСУВ Хортиця

Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військові вживають заходів для вибивання російських окупантів з району селища Прогрес, що в Донецькій області.

Про це повідомили у оперативно-стратегічному угрупованні військ (ОСУВ) Хортиця.

Ситуація на Покровському напрямку

– Ситуація на Покровському напрямку в смузі відповідальності, де зокрема ведуть оборонні бої підрозділи 31-ї окремої механізованої бригади, напружена та складна. Військовослужбовці бригади продовжують мужньо тримати оборону в напрямку Прогресу, Лозуватського, Іванівки та Воздвиженки, – йдеться у повідомленні.

За інформацією угруповання військ, командуванням 31 ОМБр здійснюється моніторинг та аналіз тактичної обстановки, за результатами чого вживаються заходи для реагування на зміни в обстановці.

Зараз дивляться

– Підрозділи противника в районі Прогрес, перебувають під вогневим ураженням Сил оборони. Вживаються заходи, щоб вибити звідти ворога. Тривають бої, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше головком Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що Кремль має наміри до кінця 2024 року планує збільшити контингент російської окупаційної армії, яка перебуває на територїї України, до 690 тисяч. За його словами, попри важкі втрати, росіяни все ще мають більші ресурси, ніж Україна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-24 23:10:07