Україна і світ

Джокер: Божевілля на двох – дату виходу та трейлер дивіться онлайн

Компанія Warner Bros. Pictures разом DC презентували новий трейлер стрічки Джокер: Божевілля на двох з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях. Вже відомо, коли премʼєру фільму побачать українські глядачі.

Джокер 2 – новий трейлер

У сиквелі ми слідкуватимем за черговими пригодами Джокера та Гарлі Квін. Тут буде психіатрична лікарня, зала суду, співи, танці та багато божевілля.

– Вважаю, глядачі будуть здивовані. Я не думаю, що це буде те, що вони очікують від мюзиклу. Ми всі певним чином виражаємо себе за допомогою музики й танців в нашому повсякденному житті. Тож, це має спрацювати, – прогнозує виконавиця ролі Софі, акторка Зазі Бітц.

У стрічці також задіяні Брендан Глісон, Кетрін Кінер, Джейкоб Лофленд та Гаррі Лоті. Джокер: Божевілля на двох є окремим фільмом у всесвіті, створеному DC, і розповідає іншу історію суперлиходія. Гарлі Квін також не схожа на свою версію з Хижих пташок та Загону самогубців у виконанні Марго Роббі.

Зараз дивляться

Джокер 2 – дата виходу

Подивитися продовження фільму Джокер, знятого у 2019 році, в українських кінотеатрах можна буде з 3 жовтня 2024 року. Це станеться після світової премʼєри у конкурсній програмі Венеціанського кінофестивалю, де перша частина історії Джокера отримала Золотого лева.

Успіх першого Джокера

Фільм отримав 11 номінацій на Оскар, взявши дві золоті статуетки за Найкращу чоловічу роль та Оригінальний саундтрек. Джокер став найкасовішим фільмом з рейтингом R в історії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 17:45:06