Україна і світ

Інна Мірошниченко розповіла про найпершу зустріч з названою донькою

Зіркове подружжя Мірошниченків дуже детально ділиться власним досвідом усиновлення, адже так можуть надихнути інших відповідально підходити до процедури.

В соцмережах Інна Мірошниченко розкрила подробиці найпершої зустрічі із названою донькою Ангеліною, що відбувалася в Zoom.

Як Інна та Тімур Мірошниченки вперше побачили Ангеліну

Через те, що дівчинку разом з іншими підопічними дитбудинку евакуювали за кордон, перед першою очною зустріччю парі довелося познайомитися з дитиною онлайн.

Зараз дивляться

– Служба, заклад і кандидат спілкуються, ставлять питання (здоров’я, розвиток, будь-які інші питання, які можуть хвилювати), і якщо після цього сумнівів немає, дитину просять зайти. Вона хоч і була за дверима, але точно знала для чого. У Ангеліни вже був зум, після якого ніхто не приїхав, – розповіла Інна.

Подружжя хвилювалося, чи захоче дівчинка спілкуватися з ними. Адже у випадку, якщо контакту не виникне, складають відповідний акт, і на цьому питання по цій дитині закривається.

– Ангеліна дивиться на нас і питає: “Ви приїдете?”. Ми одразу в один голос сказали “так”. Бо знали, що це вже назавжди. В цю мить вона трохи відхилилась назад, повернулась до вихователя і каже: “То… це мої мама і тато? У мене тепер є мама і тато?” – пригадала багатодітна мати.

Приїхати за Ангеліною Мірошниченки змогли за півтора тижня. Адже в Тімура було багато роботи, в тому числі з відрядженнями, Інна сама не ризикнула їхати 3,5 тис. км за кермом.

Інна Мірошниченко зізналася, що ці десять днів очікування були важкими для всіх, але головне, що родина нарешті зустрілася та обʼєдналася.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 16:06:05