Україна і світ

Син Потапа розповів, як батько реагує на хейт

Співак та продюсер Потап нерідко опиняється під шквалом критики та втрапляє у скандальні ситуації. Син артиста Андрій поділився як батько реагує на хейт, та як він сам справляється з неприємними життєвими ситуаціями.

Син Потапа про реакцію на хейт

Хлопець зауважив, що його батька “не люблять в Україні”. Проте він має із ним міцний звʼязок і часто виїжджає до нього за кордон. При цьому Андрій нагадав, що йому 15 років, тож закон дозволяє йому перетинати межі країни.

– Коли я до нього приїжджаю, він такий веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь ла*но, – розповів підліток.

Тож і сам він дотримується цього принципу та не звертає уваги на негатив у свій бік. Раніше ексдружина Потапа, продюсерка Ірина Горова зазначала, що її колишній чоловік добре справляється з роллю батька.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що під час повномасштабної війни Потап неодноразово стикався з критикою, зокрема через перебування за кордоном. Потім був вихід треку Волонтер, за який на артиста обрушилася хвиля ненависті. Не менш резонансним став виступ співака в німецькому клубі, куди часто запрошують артистів-путіністів.

В черговий раз Потапа захейтили після того, як в мережі завірусився скрин зі сториз, що у ньому висміювалася смерть Анастасії Заворотнюк. Сам продюсер заявив, що це було російське ІПСО.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-03 12:07:54