Львівський портал

Лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк долучився до ЗСУ

Відомий український співак, лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк (Колос) мобілізувався до Сил оборони України. Про це він повідомив у власних соцмережах.

За його словами, рішення добровільне та виважене, на яке він зважувався довго.

«Все необхідне отримав, найближчий місяць проходитиму базову підготовку. Годують смачно, люди навколо душевні, з усім іншим розбиратимуся по ходу. На звʼязку», – написав Сергій Мартинюк.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Сергій Мартинюк (@sergiy_kolos)

Довідка

Сергій Мартинюк – український музикант, письменник, лідер рок-гурту «Фіолет» і супутніх сайд-проектів (Kolos & Brothers, ТраТаТа та інших), громадський діяч, артдиректор фестивалю «Бандерштат».

З 2004 по 2009 рік Сергій активно займався громадською діяльністю, був учасником Помаранчевої революції. У 2007 році став ідейним натхненником та співорганізаторів музичного фестивалю «Бандерштат».

У 2009 році разом з Андрієм Олексюком, колишнім басистом луцького гурту «В.О.Д.А.», створив музичний гурт «Фіолет», один із найпопулярніших поп-рок колективів України.

З початку війни музичний колектив «Фіолет» почав організовувати концерти на підтримку ЗСУ. Також гурт допоміг цілій групі шанувальників переселитися на захід України.

Сергій Мартинюк є автором романів «Капітан Смуток», «Король дощу», «Рок-н-рол», збірки віршів «Реп’яхи». На початку 2024 року у видавництві «Наш Формат» вийшов друком його роман «Кушмарджак».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-30 16:29:06