Україна і світ
Як зробити корейську моркву – як приготувати (простий рецепт)
Приготувати корейську моркву в домашніх умовах досить легко. Ми підготували покроковий рецепт.
Які продукти потрібні для приготування корейської моркви
- Морква – 1 кг;
- Рослинна олія – половина склянки;
- Часник – одна головка;
- Сіль – 1 столова ложка;
- Цукор – 2 столові ложки;
- Оцтова есенція – 1 десертна ложка;
- Червоний мелений перець – 1 чайна ложка;
- Чорний мелений перець – 1 чайна ложка.
Як зробити корейську морквину вдома:
- Помийте та почистіть моркву, шкірку необхідно тонко зрізати. Якщо вона суха, то після того, як ви очистите моркву, замочіть її в холодній воді на 3 години.
- Після цього моркву потрібно натерти на спеціальній тертці, щоб вона мала вигляд локшини.
- Складіть все у глибоку миску.
- Додайте спеції, що вказані в рецепті та оцтову есенцію. Все потрібно добре перемішати і ставити на 15 хвилин, поки морква не дасть сік.
- Заправте морквину гарячою олією (його можна підігріти на сковороді, але головне не кип’ятити) і додайте подрібнений часник. Ще раз все добре перемішайте.
- Готово.
Зберігати корейську моркву потрібно в холодильнику трохи більше 14 днів.
Зараз дивляться
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-08 12:49:35