Україна і світ

Як приготувати шпарагівку: рецепт покроково

Шпарагівка – це стручкова квасоля, яку готують по-різному. Однак як би її не приготували, страва виходить низькокалорійною і доволі дієтичною. Як приготувати шпарагівку в домашніх умовах – читайте в матеріалі.

Як приготувати шпарагівку: рецепт покроково

Інгредієнти:

  • 0,5 кг стручкової квасолі;
  • 2 цибулі;
  • сіль до смаку;
  • олія для смаження.

Для соусу:

  • 2 яйця;
  • 4 ст.л сметани;
  • 3 зуб часнику;
  • 50 г петрушки;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Шпарагівку відваріть у підсоленій воді 10 хв.
  2. На розігрітій сковорідці підсмажте цибулю, порізану півкільцями та додайте відварену квасолю, тушкуйте 30 хв.
  3. Для соусу ретельно збийте яйця зі сметаною, додайте подрібнену петрушку, часник, сіль та перець до смаку.
  4. Сметанкову суміш додайте до квасолі. Помішуючи, тушкуйте ще 5 хв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-15 18:51:14