Суспільне мовлення

У центрі “Джерело” облаштують інклюзивний дитячий майданчик

У Львівському центрі реабілітації “Джерело” облаштують інклюзивний дитячий майданчик. Він матиме дві окремі частини для дітей із різними потребами. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Над облаштуванням майданчика працює організація “The Bridge of life”. Вона допомагає дітям у різних країнах понад 30 років. Засновники організації — Едді та Таня більше двох місяців знайомились із вихованцями центру та вивчали їх потреби.

“Едді дивився, що люблять, розпитував про мрії та бажання кожної дитини й думав, як втілити їхні мрії та можливості. Таня малювала і змінювала більше ніж 10 разів проєкт нового дитячого майданчика, який буде мати дві окремі частини: для діток з розладами спектра аутизму та для діток, які мають більш фізичні обмеження”, — розповідають у центрі “Джерело”.

Співзасновник організації “The Bridge of life” Едді. Фото: Львівська міська рада

Інклюзивний дитячий майданчик вже почали зводити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Ми дуже хочемо, щоб новий майданчик був безпечним, мега цікавим та доступним, щоб на ньому було багато радості та сміху. І знаємо, що саме так і буде!”, — додають у центрі “Джерело”.

Що відомо про центр “Джерело”

  • Центр “Джерело” надає фізичну, психологічну та медико-соціальну реабілітацію дітям та молоді з ДЦП, синдромом Дауна, з розладами спектру аутизму тощо. У тому числі — переселенцям.


Джерело: Суспільне мовлення України