Україна і світ

Квентін Тарантіно передумав знімати фільм Кінокритик

Режисер Квентін Тарантіно більше не планує знімати стрічку Кінокритик, що мала стати його останнім фільмом в кар’єрі. Стало відомо, що Тарантіно відмовився від проєкту.

Квентін Тарантіно передумав знімати фільм Кінокритик

Ця картина мала стати десятою повнометражною роботою Тарантіно, але джерела повідомляють, що він не збирається переписувати сценарій чи реанімувати проєкт, натомість планує перейти до чогось нового.

На головну роль у фільмі був запрошений Бред Пітт. Свого часу Тарантіно казав, що фільм розповідатиме про дрібного кінокритика, який пише влучні рецензії для порножурналу. Також ходили чутки, що Пітт зіграє когось на кшталт свого персонажа з Одного разу в Голлівуді Кліффа Бута, що був великим кіноманом.

Зараз дивляться

– Я не можу вам нічого розповісти, поки ви не побачите фільм. У мене є спокуса виголосити кілька монологів персонажа просто зараз, але я не буду цього робити. Можливо, якби було менше відеокамер. Ви просто повинні почекати і побачити, – анонсував режисер майбутню стрічку минулого року на Каннському кінофестивалі.

Справи з виробництвом Кінокритика просувалися доволі швидко, перш ніж Тарантіно змінив своє рішення. На додачу до згоди Пітта долучитися до проєкту, режисер забезпечив собі податкову субсидію в розмірі $20 млн від штату Каліфорнія.

Що зніматиме Тарантіно замість Кінокритика

Невідомо, який проєкт автор може обрати своїм наступним фільмом, оскільки він також відмовився від Зоряного шляху з рейтингом R (діти до 16) у 2019 році, заявивши, що це надто великий задум. Тоді він зазначив, що хотів би зробити щось менш масштабне і не для такої широкої аудиторії.

У 2022 році Квентін Тарантіно думав створити восьмисерійне телешоу, але ця ідея також не була втілена у життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-18 16:57:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин