Україна і світ

ЗСУ відбувають штурми, але ворог мав частковий успіх на Бахмутському напрямку – Генштаб

Російські загарбники мали частковий успіх на напрямку Покровське – Бахмут і намагаються там закріпитися. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ станом на 12 серпня.

Водночас, окупанти наступальними та штурмовими діями безуспішно намагалися прорвати оборону наших підрозділів та просунутися в напрямках населених пунктів Спірне, Івано-Дар’ївка, Виїмка, Яковлівка, Кодема, Вершина та Зайцеве.

У Генштабі зазначили, що рашисти зазнали втрат та хаотично відійшли. В окремих районах тривають бойові дії.

На Південнобузькому напрямку загарбники здійснювали обстріли позицій наших військ із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення. Завдали авіаційних ударів у районах Осокорівки, Андріївки, Благодатного, Новогригорівки, Лозового, Мирного, Брускинського та Великого Артакового.

— На цьому напрямку ворог намагається відновити боєздатність підрозділів, що зазнали втрат під час бойових дій.

Також у Генштабі підкреслюють, що у російських військах зростають втрати у живій силі. Через це їхнє командування дедалі частіше переносить терміни ротацій передових підрозділів на невизначені терміни без їхнього доукомплектування особовим складом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Це суттєво впливає на морально-психологічний стан російських військових і погіршує їх мотивацію до участі у бойових діях.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-12 22:31:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин