Україна і світ

Жертвуючи своїм народом, рф сингалізує: вторгнення в Україну провалилося — заява Британії в ОБСЄ

Мерзенні та відчайдушні дії росії демонструють, що вона визнає провалом вторгнення в Україну.

Про це заявив представник Великої Британії в ОБСЄ, військовий радник Ян Стаббс.

За його словами, інтелектуально збанкрутіле звернення кремля до виснажливої ​​війни свідчить про його жахливу готовність пожертвувати російським народом.

«Тривалі спроби росії зламати волю та рішучість українського народу повторними ракетними ударами та атаками безпілотників по містах і селищах по всій Україні є жалюгідними та огидними діями. Це відчайдушні дії російських воєначальників, у яких вичерпалися ідеї, які постійно переоцінюють свої сили та недооцінюють силу та рішучість українського народу», — наголосив Ян Стаббс.

Він додав, що на початку широкомасштабного наступу росії на Україну 24 лютого 2022 року однією з цілей було повне захоплення усього регіону Донбасу протягом 10-14 днів. Однак після 15 місяців наступ росії на сході України зупинився ціною надзвичайно високих втрат.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Понад рік ми спостерігали, як ті особи, які ухвалюють рішення, подвоюють свій такий же нещасливий план на випадок непередбачених обставин — безглузде, інтелектуально збанкрутіле звернення до виснажливої ​​війни. Це призвело до жахливої ​​демонстрації готовності кремля пожертвувати російським народом, включаючи його мобілізованих громадян, тисячами в ім’я жахливої ​​та надуманої війни путіна. Наш російський колега наполягає на тому, що проводиться так звана «військова спецоперація», що всі цілі будуть досягнуті. Ми всі знаємо, що обрана путіним війна в Україні побудована на брехні, але реальність є такою: загальмоване вторгнення росії, тисячі втрат росіян і значне погіршення боєздатності росії чітко демонструють, що це зовсім не правда», — зазначив Ян Стаббс.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-06-09 14:14:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин