Україна і світ

Зеленський зустрівся з конгресменами США і закликав надати системи ППО

Президент Володимир Зеленський зустрівся у Києві з членами Палати представників Конгресу США Майком Тернером, Джеймсом Хаймсом та Еріком Сволвелом.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Глава держави наголосив, що візит конгресменів до України особливо важливий сьогодні, коли Росія посилила терор проти мирних міст та громадянської інфраструктури, завдаючи ударів ракетами та іранськими дронами.

Зеленський поінформував членів Палати представників про ситуацію на передовій та першочергові потреби ЗСУ. Він високо оцінив підтримку з боку Конгресу, президента США, його адміністрації та всього американського народу. При цьому він закликав нарощувати допомогу, щоб наблизити мир.

Окремо президент Зеленський наголосив на важливості передачі нашій державі систем ППО в необхідній кількості для створення над нашою країною повітряного щита, який має захистити цивільне населення та об’єкти критичної інфраструктури.

bez ymeny 1 2

Фото: Офіс президента

Співрозмовники обговорили необхідність посилення санкційного тиску на РФ та погодилися з неприпустимістю ядерного шантажу з боку російського керівництва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Члени Палати представників запевнили президента в непохитній підтримці України з боку США і наголосили на важливості відновлення територіальної цілісності нашої держави.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-21 19:55:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин