Україна і світ

Заробляють рублі: харківський гурт Пошлая Молли продовжує працювати з росіянами


Український гурт Пошлая Молли вперше за довгий час випустив новий трек Адская колыбельная. Попри те, що у 2022 році музиканти підтримали Україну у війні з РФ, вони й досі створюють композиції для аудиторії країни-агресора.

Харківський гурт Пошлая Молли заспівав для росіян

Колектив продовжує публікувати свої пісні на російських майданчиках. Трек Адская колыбельная можна прослухати на Яндекс Музыка, Звук, МТС Музыка і VK Музыка – це стримінгові платформи, які належать країні-агресору РФ і які приносять артистам заробіток в рублях.

Пошлая Молли

Зараз дивляться

Ба більше, трек Адская колыбельная був створений завдяки креативній студії Indigo Flow, що, як виявилося, розташована в Санкт-Петербурзі. Учасники гурту Пошлая Молли не цураються співпраці з росіянами навіть попри те, що в їхній рідній країні триває війна з РФ.

Прихильнику колективу, серед яких українці та росіяни, по-різному відреагували на нову пісню Пошлой Молли. Громадяни країни-агресора висловили захват, а українці обурилися через публікацію треку на російських платформах.

  • Дропнув на Яндекс та ВК. Крінжую.
  • Його й українцем назвати соромно з огляду на те, що він став підстилкою Москви.
  • Блєдний забув, в якому часі він перебуває. Викладати трек на російські платформи – це занадто.
  • Чому не державною?
  • У чому сенс робити благодійні концерти, а потім публікувати на російські платформи свої пісні.
  • Все супер, якби на якусь ху*ню руську не заливав треки, – пишуть у коментарях.

Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року гурт Пошлая Молли виїхав з РФ і відмовився від роботи в країни-агресорі. Музиканти проводили благодійні концерти на підтримку України та неодноразово виступали з синьо-жовтим прапором на сцені.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У листопаді 2023 року лідер гурту Кирило Блєдний потрапив у скандал через те, що нецензурно висловився про польську мову. Він порадив полякам вчити російську, щоб розмовляти “нормальною мовою”. На тлі скандалу у Польщі скасували концерти Пошлой Молли.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 11:44:10