Україна і світ

Зараз триває підготовка чергового санкційного пакету Євросоюзу — вже десятого — Володимир Зеленський

Сьогодні є новий санкційний крок нашої держави проти всіх тих, хто підживлює російську агресію. Підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо санкцій проти російських фінансових суб’єктів. Це санкції України. Але кожен такий наш санкційний пакет стає основою роботи щодо санкцій із партнерами.

Зараз триває підготовка чергового санкційного пакету Євросоюзу – вже десятого. Ми працюємо з партнерами, щоб посилити його. Але водночас ми працюємо й з іншими суб’єктами глобальних відносин. Санкції за терор – це те, в чому зусилля кожної відповідальної держави здатні підштовхувати глобальний процес. І це буде.

Говорив сьогодні з Президентом Франції Макроном. Про подальшу оборонну підтримку, про захист наших людей і всієї Європи. Я дякую пану Президенту за розуміння наших потреб і за спільне відчуття того, що не можемо втрачати жодної можливості й жодного тижня в захисті від російської агресії. Ми обговорили наші спільні дипломатичні зусилля з Францією, нашу співпрацю на міжнародних майданчиках. А також важливі рішення, які готуємо на цей тиждень – на рік нашої незламності.

Провів сьогодні також кілька нарад з урядовцями і з нашим міжнародним блоком – Офісу та уряду. З представниками сектору оборони. Будуть нові наші ініціативи, нові результати для України, нові здобутки у відносинах із партнерами.

Я дякую всім, хто захищає Україну! 

Дякую кожному й кожній, хто зараз у бою! 

Дякую всім, хто допомагає нашій державі! 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слава Україні!

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-19 23:06:59