Україна і світ

Заливний пиріг із рибою: рецепт приготування крок за кроком

Простий заливний пиріг з рибою, який можна подавати до супів та овочевих салатів – чудовий варіант для смачної вечері.

Ніжне тісто з ароматними шматочками риби задовольнить рецептори навіть гурманів. Рецепт рибного пирога – у матеріалі Факти ICTV.

Заливний пиріг з рибою: рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г риби (лосось, хек, тріска, сом тощо)
  • 1 цибуля
  • 2 моркви
  • 100 г вареного рису
  • 3 яйця
  • 200 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень  -до смаку

Приготування

  1. Розігрійте велику пательню з олією. Обсмажте цибулю до рум’яної скоринки разом з тертою морквою, додайте сіль та перець та готуйте ще 7 хв.
  2. Збийте блендером яйця з молоком, сіллю та перцем  до однорідної консистенції.
  3. Викладіть у форму для запікання шар рису, потім рибу з овочами. Повторіть це декілька разів. Залийте шари яєчно-молочною сумішшю.
  4. Поставте форму у попередньо розігріту до 180°C духовку протягом близько 40-50 хв, допоки верх не набуде золотистого кольору.

Прикрасьте заливний пиріг з рибою та подавайте гарячим або холодним.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-22 20:20:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин