Україна і світ

З ним був найкращий поцілунок: Шаманська розсекретила стосунки з Олійником


Блогерка Аліна Шаманська вперше розповіла про стосунки зі співаком, ексучасником дуету ДіО.фільми Вадимом Олійником.

Що відомо про стосунки Шаманської з Олійником

Аліна зізналась, що познайомилася зі співаком завдяки своїй роботі. Тоді Шаманська працювала журналісткою і брала інтерв’ю в Олійника.

Після розмови Вадим взяв номер телефону Аліни, а потім – запросив її на побачення. Так пара почала зустрічатися, однак свої стосунки вони приховували.

Зараз дивляться

– Я брала у нього інтерв’ю. Приходжу я до нього на знімання, ми знімаємося. У нас взагалі не було жодного флірту, але після знімань він попросив у мене номер телефону. Одразу ввечері він мені написав і запросив на побачення. Я погодилася. Якби в мене запитали, з ким був найкращий поцілунок в житті, це був Вадим Олійник, – поділилася Шаманська.

Блогерка зазначила, що була закоханою в Олійника, однак їхні стосунки не склалися через досить неочевидну причину.

Хоч Аліна була готова до близькості зі співаком, вона відмовилася заходити до нього в квартиру через кісточку на нозі, яка називається халюс вальгус. Шаманська цього дуже соромилася та почувалася невпевненою. Згодом блогерка зробила операцію та позбулася кісточки.

– Я хотіла близькості, я була готова, але я цього не робила, бо в мене була кісточка на нозі, яка називалася халюс вальгус. Я настільки соромилася цієї кісточки, що я не зайшла додому до хлопця, в якого була закохана, з яким ми вже тривалий час зустрічалися, бо мені було соромно, – пригадала блогерка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Аліна Шаманська, Вадим Олійник


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 09:47:58