Україна і світ

З Мар’їнки на Донеччині евакуювали всіх цивільних

З міста Мар’їнка Донецької області з допомогою поліцейського екіпажу «Білий янгол» евакуйовані всі мирні жителі. Про це повідомляє Національна поліція.

«Попри небезпеку для життя, поліцейські продовжують допомагати людям на лінії фронту. Зараз основну увагу «білі янголи» приділяють мешканцям Красногорівки, адже вижити в цьому місті без підтримки вкрай важко.

Мар’їнка постійно перебуває під прямим ураженням ворога. В місті не вціліло жодної будівлі. Вісім місяців повномасштабної війни поліцейський екіпаж «Білий янгол» допомагав людям виїхати з-під обстрілів. Наразі в Мар’їнці не залишилося цивільного населення.

У сусідній Красногорівці, яку російські війська знищують цілодобово, ще залишається близько 800 жителів. Тут відсутні вода, світло, газопостачання. Поліцейські займаються евакуацією, рятують поранених, виїжджають на повідомлення про нерозірвані снаряди та доставляють гуманітарні вантажі. «Білі янголи» – єдині з екстрених служб, які працюють в місті та на допомогу яких можуть розраховувати мешканці.

Під час чергового рейсу до Красногорівки правоохоронці евакуювали тяжкохвору жінку з підозрою на інсульт, пораненого чоловіка та літню жительку, яка вирішила виїхати до безпечного регіону.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зважаючи на важку ситуацію в місті, поліцейські вкотре закликали громадян не чекати з виїздом і врятувати своє життя та здоров’я», – йдеться в повідомленні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-03 23:46:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин