Україна і світ

Зґвалтували 22-річну українку та її 4-річну доньку: звіт ООН щодо воєнних злочинів РФ

В одному з окупованих населених пунктів Київської області російські солдати зґвалтували 22-річну українку, її чоловіка та 4-річну доньку. Також вони змусили пару займатися сексом на їхніх очах.

Про це йдеться у звіті ООН.

A-77-533-AUV-EN by on Scribd

Крім того, окупанти також зґвалтували 83-річну жінку на очах її чоловіка-інваліда.

56-річна жінка із села Київської області також розповіла, як двоє російських солдатів чинили над нею сексуальне насильство, а тритій військовий спостерігав за тим, що відбувається.

– Ці свідчення і багато інших у звіті показують, що російські солдати використали зґвалтування, як зброю війни за вісім місяців, що минули з початку варварського вторгнення, – пише Daily Mail.

У звіті також детально описується, як окупанти без суду та слідства проводили масові страти у Києві, Чернігівській, Харківській та Сумській областях.

– У більшості випадків ці акти зґвалтування також прирівнюються до тортур та жорстокого чи нелюдського поводження з жертвами та родичами, яких змусили дивитися, – йдеться у звіті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В іншому селі Київської області російський солдат увійшов до будинку та спробував витягнути з дому 50-річну жінку. Чоловік відчайдушно намагався захистити дружину, але російський солдат застрелив його.

– Солдат відвів жінку до сусіднього порожнього будинку, де ґвалтував її, доки не прибула військова частина ЗС РФ і не забрала його. Її чоловік помер за два дні від отриманих травм, оскільки його не змогли доставити до лікарні, – йдеться у повідомленні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-20 01:02:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин