Україна і світ

Який ти Бен Аффлек сьогодні? Меми з найсумнішим актором Голлівуду

Американський актор Бен Аффлек відзначає день народження. 15 серпня зірці фільму Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості виповнюється 50 років.

До Бена Аффлека завжди була прикута  пильна увага від шанувальників та папараці. Його називають найсумнішим актором Голлівуду, оскільки на випадково зроблених знімках він завжди має саме такий вигляд. Сумна посмішка, задумливий погляд та цілковите занурення в себе.

На честь ювілею Факти ICTV вирішили зібрати добірку мемів із Беном Аффлеком.

Нещодавно Бен Аффлек та Дженніфер Лопес вирушили на річкову прогулянку під час свого медового місяця. Очевидно, що актор втомився від невичерпної енергії Лопес і заснув прямо на стільці.

  • Він завжди буде моїм Бетменом, і я радий бачити його розслабленим у кращому місці в його житті. Напис на зображенні: Коли усвідомив, що тобі більше не потрібно перейматися тим, щоб бути Бетменом.

Вбирають Бена і в Бетмена.

  • У шлюбному контракті Бена Аффлека та Дженніфер Лопес є пункт про сексуальні стосунки не менше чотирьох разів на тиждень. Я підозрюю, що їх набагато більше, ніж чотири.
  • Бен Аффлек у свій медовий місяць.

Багато й тих фото, на яких Аффлек курить. Він завжди це робить із задумливим обличчям. Так, користувачів мережі просять обрати – Який ти Бен, який курить сьогодні.

Ажіотаж викликало і фото актора, на якому він стоїть на пляжі та дивиться в далечінь.

  • Я не Бен Аффлек на цьому фото фізично, але я Бен Аффлек на цьому фото духовно.

У травні 2021 року Бен Аффлек і Дженніфер Лопес зійшлися майже через 20 років. У липні того ж року з’явилися фотографії відпочинку пари на яхті в Сен-Тропе. На них Аффлек та Лопес ніби повторюють кадр із кліпу співачки Jenny from the Block 19-річної давнини.

Здавалося б, у актора має світитися обличчя від щастя, проте й тут без сумного вигляду не обійшлося.

  • Насолоджуєшся дотиком до дупи, а потім згадуєш про моменти життя, про які шкодуєш, і про біль, який завдав іншим.
  • Навіть у цій ідилічній обстановці Бен Аффлек за своєю природою не здатний на інший вираз обличчя, окрім як – я щойно втратив опіку над своїм сином.

Варто зазначити, що увага до Бена прикута протягом багатьох років. Актор не раз казав, що його це дратує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Так, наприклад, нещодавно ми писали, що Аффлека розчарував медовий місяць зі “сталевою” Лопес і все через пильну увагу папараці. Він сердився, а от Дженніфер поставилася з розумінням.

Який ти Бен Аффлек сьогодні? Меми з найсумнішим актором Голлівуду
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-15 12:26:24