Яке м’ясо можна їсти за високого рівня холестерину — експерт
Сертифікована дієтолог Елізабет Волл у коментарі популярному британському онлайн-виданню назвала три види м’яса, які допоможуть знизити високий рівень холестерину.
За словами експерта, з часом шкідливий холестерин може накопичуватися в організмі, перешкоджаючи нормальному кровотоку. Спочатку цей процес не спричиняє проблем, але в підсумку може призвести до небезпечних для життя невідкладних станів, таких як серцеві напади та інсульти.
– Холестерин – це жирна речовина, яка може накопичуватися в наших артеріях і обмежувати кровотік, – пояснила Волл.
Дієтологиня порадила замінити червоне м’ясо такими продуктами, як курка, індичка та риба. Такі зміни в раціоні, за словами експерта, допоможуть помітно знизити ризики інсульту, серцево-судинних захворювань і діабету II типу.
При цьому Елізабет рекомендує уникати жирного та обробленого м’яса, щоб запобігти занадто високому рівню холестерину. До цього переліку входять свинина, яловичина, ковбасні вироби, бекон, шинка.
Джерело: Express
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-15 14:39:18