Україна і світ

Як відбудеться звільнення Луганської області – прогноз військового експерта

Збройні сили України звільнять Луганську область під час контрнаступальної операції у східних областях. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

– Я думаю, що Луганську область звільнятимуть під час проведення контрнаступної операції на Сході України. Наскільки я розумію, головне завдання – пройти лінію оборони у Луганській області. Ту лінію оборони, яка була за Мінськими домовленостями.

Це буде найміцніша частина для російських військ. Цілком можливо, що можемо піти “не в лоб” на цю лінію оборони, а в інших напрямках – з Півдня чи Півночі.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами Жданова, особливість деокупації Луганської області залежатиме лише від того, наскільки масштабним буде контрнаступ Збройних сил України.

– Особливість полягатиме лише в угрупуванні російських військ, її здібності та бажанні оборонятися, та можливостей оборонятися на тому чи іншому напрямі. Особливість полягатиме в тому, наскільки масштабною буде контрнаступальна операція Збройних Сил України.

Або це буде контрнаступальна операція на декількох напрямках, або по черзі на одному напрямку, а потім на іншому. Луганську область звільнятимуть так само, як і решту, – вважає військовий експерт.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-29 02:27:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин