Україна і світ

Як приготувати пасту Амосова – покроковий рецепт

Це дійсно чудовий спосіб підтримки здоров’я серця та імунітету. Паста Амосова, названа на честь видатного українського кардіолога, містить багато вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Склад дуже простий: сухофрукті, горіхи, мед та лимон.

Смачну і поживну пасту Амосова можна вживати як самостійний продукт перед сніданком або додавати до різних страв, щоб збагатити цінними мікроелементами.

Суміш особлива корисна дітям та дорослим для зміцнення імунної системи у період вірусів і застуд.

Зараз дивляться

Як приготувати пасту Амосова,  покроковий рецепт читайте у матеріалі Факти ICTV.

Інгредієнти

  • 100 г кураги
  • 100 г інжиру
  • 100 г чорносливу
  • 100 г родзинок
  • 100 г очищених волоських горіхів
  • 100 г меду
  • 2-3 лимони

Приготування

  1. Родзинки, курагу, інжир та чорнослив добре промиваємо та повністю обсушуємо.
  2. Лимони також миємо та нарізаємо на чотири частини.
  3. Подрібнюємо всі інгредієнти блендером або м’ясорубкою.
  4. Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
  5. Перекладаємо у стерилізовану банку, закриваємо кришкою та зберігаємо в холодильнику.

Джерело: Смачно 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-31 12:45:08