Україна і світ

Хорватія – Марокко: де дивитися матч за третє місце ЧС-2022 та прогноз букмекерів

У матчі за третє місце на чемпіонаті світу з футболу-2022 у Катарі зійдуться команди Хорватії та Марокко. Гра відбудеться 17 грудня у Досі на стадіоні Халіфа.

Початок матчу о 17.00 за київським часом.

Де дивитися Хорватія – Марокко?

Вболівальники мають змогу подивитися гру в прямому ефірі на телеканалі Суспільне та на платформі Megogo. Також трансляція матчу буде доступна на регіональних телеканалах (наприклад, Суспільне Київ/Рівне/Одеса) і платформі Суспільне Спорт.

Прогноз букмекерів на гру Хорватія – Марокко

На думку букмекерів, фаворитами матчу є підопічні Златко Далича. На перемогу картатих приймають ставки з коефіцієнтом 1.73. Успіх Марокко оцінюють в 2.20. Нічийний результат зустрічі в основний час — 3.50.

На те, що Хорватія здобуде перемогу у компенсований час, дають 10.00, тоді як на підопічних Валіда Реґраґі – 11.50. На успіх команд після серії пенальті коефіцієнт однаковий – 11.00.

Матч довірили судити бригаді арбітрів на чолі з катарським рефері Аль‑Джассімом Абдулрахманом. Йому асистуватимуть співвітчизники: Талеб Аль-Маррі та Сауд Аль-Макалех. За систему VAR відповідатиме арбітр з Чилі – Хуліо Баскуньян.

У півфіналі Хорватія поступилася Аргентині з розгромним рахунком 0:3. На стадії плей-оф картаті пройшли команди Японії та Бразилії – в обох матчах переможця визначила серія пенальті.

В іншому матчі півфіналу Марокко поступилося Франції (0:2). На стадії плей-оф атласні леви сенсаційно обіграли Іспанію та Португалію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Варто зазначити, що Хорватія та Марокко вже зустрічалися на цьому Мундіалі на стадії групового етапу. Та зустріч завершилася нічиєю з рахунком 0:0.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-15 23:55:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин