Україна і світ

Влад Яма нарвався на критику за фото в образі рятівника Малібу – відповідь хореографа

Хореограф Влад Яма відповів хейтрам, які засудили його за фото із Маямі. На знімку танцівник з’явився в образі рятівника.

В Instagram Яма оприлюднив кадр, під яким розповів про лоти з ним – привітання, спільний прямий ефір, заняття танцями, зустріч тощо. Частину отриманих грошей із них хореограф планує передати на ЗСУ.

Не всі підписники Влада оцінили такий вчинок, а тому почали критикувати хореографа, який виїхав із України під час повномасштабної війни.

Зараз дивляться

  • Не бачу жодної вагомої причини, яка дозволила вам виїхати і хизуватися знімками зі США, чекаємо на Батьківщину за законом.
  • Повернутись в Україну не плануєте?
  • Харків радий за вас!
  • Зустріч можна у Маямі організувати?
  • Чому наші чоловіки залишилися захищати Батьківщину, а ці індивіди ніжаться під мирним небом, – пишуть користувачі мережі.

Зазвичай хореограф не реагував на хейт, проте зараз вирішив відповісти, наголосивши, що нікому нічого не збирається доводити.

– Так, ситуація екстремальна, кожен має право на свою думку. Але я не бачу сенсу комусь доводити, є справи важливіші. Люблю вас, – написав Влад.

Влад Яма ответил на хейт

Заступилася за нього і дружина Лілія, наголосивши, що ніхто не має права засуджувати.

– Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб вас не судили. Ніхто не знає обставин кожного, – зазначила вона.

Нагадаємо, що в перший день повномасштабної війни Влад Яма з дружиною та сином виїхав з України до Америки.

Фото: Влад Яма

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-05 12:37:40