Україна і світ

Виправдав втечу корупцією: Анатоліч відреагував на виїзд Волошина


Український ведучий Анатоліч Анатоліч відреагував на втечу Олександра Волошина з України та відео, де він виправдовує своє рішення. Шоумен зазначив, що блогер звинувачує в усьому владу і корупцію, вигороджуючи себе.

Анатоліч відреагував на виїзд Волошина

В Instagram Анатолій записав відео, де обговорив ситуацію навколо блогера. За словами ведучого, що відео з поясненнями вийшло дуже маніпулятивним, і багато сказаного в ньому – вирвано з контексту.

Зараз дивляться

– Знаю Волошина, ніколи його не хейтив, і зараз не збираюся. Але вважаю, що це відео – повна шляпа, як і рішення втекти з країни, а також слова, що система його викинула з країни. Саш, без образ, але на**р ти вс**вся кому. За його словами, зібралися Малюк, Сирський, Зеленський, дзвонять Джо Байдену і запитують, що робити з Волошиним. Насправді, це просто виправдання тому, чому він виїхав з України, і воно працює на руку ІПСО, – додав Анатоліч.

Ведучий підсумував, що зараз корупцією можна виправдати дуже багато речей, серед них і втеча з країни.

Анатолій Анатоліч

Фото: Анатолій Анатоліч/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Волошин виїхав до Польщі після того, як його внесли в базу Миротворця і хейта за слова про необхідність домовлятися з РФ на їхніх умовах. Блогер приховав свої соцмережі, а потім випустив відео, де розкритикував владу і розповів про корупцію.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 14:17:52