Україна і світ

Вікторія Варлей розповіла, як годує дитину

Учасниця реаліті-шоу Холостяк 12 та акторка Вікторія Варлей, що у Новий рік стала мамою, поділилася нюансами грудного вигодовування. У Вікторії стоять імпланти, тож багато хто з підписниць цікавився, чи не заважає це природньому процесу.

Вікторія Варлей розповіла, як годує дитину

Акторка зауважила, що наявність імплантів жодним чином не впливає на лактацію. Адже їх встановлюють під залозою, тож перешкод для вироблення грудного молока немає.

Разом з тим, Варлей звернула увагу на інший нюанс, що треба враховувати майбутнім мамам, які планують дитину, але при цьому хочуть встановити імпланти.

Зараз дивляться

– Після ГВ сам імплант не змінюється, але треба розуміти, що, оскільки шкіра може розтягнутись, то можливі зміни контуру і розміру грудей, – зауважила молода мати.

Вікторія зізналася, що до вагітності хотіла переробити груди та зменшити розмір встановлених імплантів – на 250-300 ml замість  нинішніх 375 ml. Проте не встигла це зробити, про що зараз шкодує.

– Для конституції мого тіла 375 ml завеликий, це впливає на спину, дає додаткове навантаження і естетично мені більш подобаються груди невеликого розміру, але це моя особиста думка. Тому як тільки я закінчу ГВ, відразу займусь цим питанням, – запланувала учасниця реаліті-шоу.

Також вона застерігла підписниць від помилок, порадивши проконсультуватися з кількома лікарями та зважити всі “за” і “проти” операції.

Фото: photo_milaaa

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-15 16:41:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин