Україна і світ

Вікторія Бекхем показала себе в дитинстві – ФОТО

Дизайнерка та ексучасниця гурту Spice Girls Вікторія Бекхем показала, якою вона була в дитинстві. Архівними фото зірка поділилася у день, коли вона відзначає ювілей.

Вікторія Бекхем поділилася фото з архівів

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала підбірку зі своїх дитячих знімків. На них вона зовсім маленькою бігає пляжем з морозивом, лежить немовлям у ванні та на руках у своїх батьків. У пості вона позначила чоловіка Девіда Бекхема, трьох синів та доньку, а також маму й тата.

– Сім’я – це все… Без мого прекрасного чоловіка, чудових дітей і батьків я не була б тією, ким я є сьогодні! Цілую, – звернулася до родини Вікторія.

Сьогодні вона відзначає день народження. Вікторії Бекхем виповнилося 50 років. Дизайнерка зазначила, що відчуває себе “реалізованою і глибоко задоволеною”.

Зараз дивляться

– Не лише тим, де я є як жінка, але й тим, як далеко зайшли мої бренди моди та краси. Моїм прагненням завжди було розширити можливості жінок і дати їм змогу відчути себе найкращою версією самих себе. Для мене це означало довіряти своєму інстинкту і ніколи не йти на компроміси зі своїм творчим баченням, – наголосила Бекхем.

Вона також закликала усіх вірити в себе та подякувала своїй великій родині за підтримку. Зірка додала, що святкувати збирається на підборах. Нагадаємо, в лютому Вікторія Бехкем зламала ногу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-17 11:37:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин