Україна і світ

Віктор Бронюк став директором Вінницької обласної філармонії


Лідер гурту ТіК Віктор Бронюк став директором Вінницької обласної філармонії імені Миколи Леонтоновича. Про це повідмила пресслужба Вінницької обласної ради.

Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію

Музикант зазначив, що раніше він працював у департаменті сім’ї та молоді, потім – у департаменті культури, головою представницької ради фонду Подільської громади.

– Маю досвід, розуміння, бажання і бачення. Опираючись на ваш досвід і ваш професіоналізм, я думаю, що разом у нас попереду багато цікавої, плідної та творчої роботи. Хочеться, об’єднавши всі зусилля, досягнути гарної мети, – сказав Бронюк, виступаючи перед колективом філармонії.

Зараз дивляться

У коментарі Суспільному Бронюк додав, що кадрові зміни у філармонії поки не відбуватимуться. Спершу музикант має вивчити, чим насправді живе колектив, а вже потім буде ухвалювати певні рішення.

За словами Віктора, на його творчу і волонтерську діяльність нова посада не вплине. Він планує поєднутивати усі напрямки.

– Коли є бажання щось робити — завжди можна знайти можливість для реалізації. Якщо цього немає — шукається причина. Будемо і далі підтримувати наших військовослужбовців і робити все для того, щоб у важкі для держави години, в такий час підіймати ідеологічний фронт, щоб культурне життя та духовне виховання не страждало, а навпаки. Маємо створити гарний фундамент і зберегти свою національну ідентичність і культуру для майбутніх поколінь, — сказав Бронюк.

Попереднім директором Вінницької обласної філармонії був Анатолій Левицький, він очолював заклад понад 30 років.

Нещодавно стало відомо, що Віктор Бронюк звільнився з лав ЗСУ через сімейні обставини. За словами лідера гурту ТіК, його батько є інвалідом першої групи та потребує постійного догляду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Вінницька обласна рада

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 08:47:20