Україна і світ

Війська рф під час проведення штурмових дій на Донеччині втрачають до 70% техніки

Війська рф під час вчинення ударно-штурмових дій в районі Часового Яру втрачають від 40% до 70% техніки.

Про це 17 квітня в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив командир батальйону ударних БпАК «Ахіллес» 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

«Загалом у росіян завдання продовжити ударно-штурмові дії в Донецькій області. Об’єктивно, противник під час цих ударно-штурмових дій, незважаючи на те, що в Силах оборони є брак боєприпасів, несе шалені втрати як в живій силі, так і легкоброньованій техніці», — заявив Юрій Федоренко.

За його словами, важливу роль у цьому відіграють мінні загородження та FPV-дрони, які допомагають зупиняти легкоброньовану і броньовану техніку противника.

«Для розуміння, ми вдень витрачаємо не менше 50 FPV-дронів… За рахунок 50 FPV-дронів буде вражено орієнтовано 20-25 цілей противника, що суттєво впливає на збереження життя та здоров’я наших військових», —  зазначив командир батальйону ударних БпАК «Ахіллес».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, за минулу добу на Бахмутському напрямку наші захисники відбили 19 атак, а на Новопавлівському — 20, тоді як за позаминулу добу було зафіксовано 33 та 30 боєзіткнень відповідно.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-04-17 16:44:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин