Україна і світ

Відкриються чи все ж ні? У McDonald’s розповіли, чи запрацюють ресторани у серпні

В українському McDonald’s розповіли, чи відкриються ресторани у серпні.

Про це повідомила керівник відділу зв’язків із громадськістю у McDonald’s Алеся Муджирі у коментарі Фактам ICTV.

– Ми віддані Україні та постійно оцінюємо ситуацію, маючи амбіції відновити роботу в деяких областях. На цьому етапі ми не можемо озвучити конкретні деталі чи плани, – зазначила вона.

Так, популярна мережа фаст-фудів поки не планує відновлювати роботу в українських містах вже у серпні.

У компанії додали, що з 24 лютого вони допомагають Україні. Так, вони виплачують зарплати команді, а також передали продукти з ресторанів і складів на гуманітарні потреби – понад 700 тонн продукції на понад 130 млн грн.

Крім того, працівники McDonald’s долучились до Фундації Дім Рональда Макдональда як волонтери і організували програми гуманітарної допомоги.

– У цих програмах ми закуповуємо і роздаємо продукти першої необхідності родинам, які постраждали від війни, закуповуємо обладнання, медикаменти, а також продукти та воду лікарням, – стверджує Муджирі.

За її словами, українські родини вже отримали понад 75 тис. продуктових наборів, а допомогу з обладнанням і медикаментами отримали 26 лікарень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що наприкінці червня ЗМІ повідомляли, що ресторани мережі McDonald’s можуть поновити роботу в Україні у серпні. Інформацію про підготовку до відкриття підтвердила й CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-01 20:38:35