Україна і світ

Вибухи у Мелітополі 10 лютого – Федоров розповів подробиці

Внаслідок вибухів, на тимчасово окупованій частині Запорізької області напередодні ввечері, було знищено техніку та особовий склад.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

— Вчора на тимчасово зайнятій території Запорізької області загарбникам було страшно. За попередніми даними у окупантів поменшало БК, техніки і особового складу відразу в кількох місцях розміщення, – повідомив він.

За його даними, вибухи були у Мелітополі на території промислового підприємства, де окупанти зберігали техніку; в Мелітопольському районі, де зосереджувалися рашисти у Мирному; в Токмацькому районі “прилетіло” в одне з сел, яке окупанти обрали для проживання.

Зараз дивляться

Федоров додав, що російські загарбники ховаються за спинами мирних мешканків, розставляючи свою техніку та ППО посеред житлових кварталів.

На жаль рашисти використовують найогиднішу тактику: ховатися за спинами мирних мешканців – розставляють свою техніку і ППО посеред житлових кварталів.

У п’ятницю ввечері, 10 лютого, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунала серія потужних вибухів. Спершу повідомлялося, що вибухи прогриміли у районі аеродрому, де розташовані військові об’єкти російської армії, та передмісті.

Джерело: Іван Федоров

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Оперативний ЗСУ

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-11 14:47:24