Україна і світ

Великий фаворит і підтверджує це грою: бразилець Роналдо оцінив шанси команд виграти ЧС

Легенда світового футболу та ексфорвард збірної Бразилії Роналдо вважає, що збірна Аргентини не здатна виграти чемпіонат світу з футболу у Катарі.

Про це зірковий бразилець сказав в інтерв’ю Marca напередодні матчу півфіналу Аргентина – Хорватія.

— Чемпіонат світу виграє той, хто цього заслуговує грою на полі. Аргентина грає не дуже добре, але у них таке велике бажання, вони так багато бігають, вкладають у це душу. А ще в них є Мессі, який вирішує моменти.

Але буду чесний. Не можу сказати, що Аргентина виграє, це було б брехнею, — сказав він.

Роналдо сказав, що хотів би, щоб турнір виграла збірна Марокко, але на його думку, марокканці не зможуть обіграти чинних чемпіонів світу французів в 1/2 фіналу.

— Я хотів би, щоб збірна Марокко виграла, але думаю, що у них не вийде обіграти Францію. Їхня подорож на турнірі чудова.

Форварда збірної Франції Кіліана Мбаппе бразилець назвав найкращим на Мундіалі у Катарі. Він додав, що Франція – великий фаворит, що підтверджує своєю грою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також порцію похвали Роналдо сказав на адресу капітана збірної Хорватії Луки Модрича, команда якого обіграла Бразилію у чвертьфіналі. Він назвав футболіста “технічно неймовірним”, як і весь хорватський півзахист. І попередив, що суперникам картатих треба бути обережними.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-12 21:46:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин