Україна і світ

в США сталася стрілянина під час параду перемоги футбольної команди Канзас-Сіті Чіфс

Фото: Факти ICTV

У США є постраждалі внаслідок стрілянини на параді Суперкубка в Канзас-Сіті. Поліцейські затримали двох озброєних людей.

Стрілянина у Канзас-Сіті: що відомо

Пожежна служба повідомила про стрілянину під час параду перемоги футбольної команди Канзас-Сіті Чіфс , яка три дні тому виграла Суперкубок.

За інформацією поліції, внаслідок стрілянини є поранені люди. Через інцидент правоохоронці затримали двох озброєних осіб.

Зараз дивляться

За попередніми даними, щонайменше загинула одна людина та ще 14 осіб дістали поранення внаслідок стрілянини в Канзас-Сіті в штаті Міссурі.

Наразі на місці події перебуває багато правоохоронців, а також прибули представники американського Федерального бюро розслідувань.

Що передувало стрілянині в Канзас-Сіті

Суперкубок 2024 — це фінальна гра сезону в професійному американському футболі між командами Канзас-Сіті Чіфс і Сан-Франциско Фортинайнерс.

Гра між футбольними колективами відбулася в ніч на 12 лютого у Лас-Вегасі, в якій здобула перемогу команда Канзас-Сіті Чіфс. Після цього фанати команди влаштували святкову ходу вулицями міста. Саме тоді почалася стрілянина в Канзас-Сіті.

Джерело: The Guardian

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-15 00:08:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин