Україна і світ

В Луганську лікують вагнерівців на території шкірно-венерологічного диспансеру – Генштаб

Російські окупанти зосередились на наступі на Бахмутському та Авдіївському напрямках, у той же час намагаючись покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському напрямках. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу від 14 грудня.

Як зазначається, представників ПВК Вагнер лікують на території шкірно-венерологічного диспансеру у тимчасово окупованому Луганську, використовуючи таким чином цивільні заклади охорони.

Також повідомляється, що противник обстріляв ряд населених пунктів України.

В Чернігівській області – Леонівку, Бучки і Гай.

На Сумщині – н.п. Середина-Буда та Кучерівка, біля Кіндратівки задіяли БПЛА.

На Харківщині – Глибоке, Старицю, Новомлинськ, Дворічну, Кислівку і Котлярівку. 

На Луганщині – Новоселівське, Стельмахівку, Площанку, Невське, Червонопопівку.

На Донеччині – Діброви, Григорівку, Авдіївку, Благодатне, Підгородне, Бахмут, Кліщіївку, Білу Гору, Курдюмівку, Диліївку, Майорськ та Нью-Йорк, авіаудару завдали неподалік Ступочки. Обстріляли позицій наших військ біля Невельського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки, Вугледара, Новоукраїнки, Пречистівки, Великої Новосілки та Нескучного.

– На Запорізькому та Херсонському напрямку російські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Вогневого впливу зазнали райони 28 населених пунктів, – йдеться у зведенні.

Генштаб підтвердив вогневе ураження 12 грудня поточного року району зосередження загарбників біля Вербового Запорізької області. 

Повідомляється, що знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу.

Українська авіація за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів окупантів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тим часом підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління та 8 районів зосередження особового складу ворога.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-14 20:53:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин