Україна і світ

Українські військові могли знищили розвідроту росіян під Вугледаром – Генштаб

Українські сили оборони, ймовірно, повністю знищили розвідувальну роту російських окупантів, яка брала участь у штурмі Вугледара на Донеччині. Про це повідомляє на Генштаб ЗСУ у Facebook.

За інформацією військового командування, українські захисники, які тримають оборону під Вугледаром, протягом кількох днів завдали дуже тяжких втрат окупантам.

— За даними розвідки, серед російських військових циркулює інформація щодо повного знищення українськими воїнами сил та засобів окремої розвідувальної роти, приданої до 155-ї окремої бригади морської піхоти Росії, яка брала участь у штурмі міста Вугледар Донецької області, – йдеться у повідомленні.

У Генштабі нагадали, що у листопаді 2022 року 155-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ вже отримувала “по зубах” під Павлівкою. Тому не викликає здивування той факт, що вони знову зазнають важких втрат у тій самій місцині.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Напередодні президент Володимир Зеленський повідомляв, що на Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках в Донецькій області залишається дуже жорстка ситуація через постійні російські штурми.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-30 20:05:10